Over StudentLinks

StudentLinks is een website speciaal voor StudentenWerk en haar partnersites. Op deze site vind je allerlei handige links exclusief voor studenten. Je vindt hier alles wat met studenten, het studentenleven, studeren, carrière en werken naast je studie te maken heeft. Mis je een handige link? Meld deze dan bij ons aan via de Link aanmelden knop hierboven!

Wat betekent dit voor jou?

StudentLinks is onderdeel van StudentenWerk B.V.
Samen met een breed netwerk van partners is StudentenWerk in Nederland marktleider in de werving en selectie van studenten, starters en young professionals.

Wat is StudentenWerk?
StudentenWerk.nl is het grootste studenten uitzendbureau van Nederland, speciaal voor MBO, Bachelor en Master studenten. Daarnaast bieden wij volop vacatures voor net afgestudeerde kandidaten. Via StudentenWerk komen jaarlijks meer dan 10.000 kandidaten aan een nieuwe bijbaan, vakantiebaan, stage of starterfunctie. Ben je nog niet ingeschreven bij het grootste studenten uitzendbureau van Nederland? Doe dat dan nu meteen!

Meld je hier aan bij StudentenWerk.nl, het grootste studenten uitzendbureau van Nederland. Ruim 600.000 studenten gingen je al voor !